Om uw gebruikservaring te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
Wol Italië knie Verstoorde Boven Rok Zwart Maat42 zijkoker 100virgin de Miu Lq4RjcA35
Wol Italië knie Verstoorde Boven Rok Zwart Maat42 zijkoker 100virgin de Miu Lq4RjcA35
Shade lederen zachte schoudertas Rasberry Coach 0OXnw8kP

Sleepboot  RT Trident

Alphatron Marine heeft de RT Trident van Seabulk Towing Inc. gevestigd in Fort Lauderdale, Florida, USA, uitgerust met een AlphaBridge tugboat console. De AlphaBridge voor sleepboten onderscheid zich door 360 graden zicht te bieden vanuit een zittende positie, waardoor er zonder belemmering intensieve en gecompliceerde haven operaties uitgevoerd kunnen worden. Dit bewezen en innovatieve sleepboot brug concept is volledig uitgerust met hoge kwaliteit robuuste JRC/Alphatron Marine navigatie en communicatie apparatuur.

De brug bestaat uit 2 ergonomisch ontworpen consoles met een centrale, roteerbare kapitein stoel bevestigd op rails. The layout van de consoles is ontworpen in nauwe samenwerking met de doelgroep. De aan boord geinstalleerde radars zijn de JRC JMA-5200 zee radar, met de gepattenteerde JRC Constaview, en de JMA-610 rivier radar, speciaal ontworpen voor binnenvaart en manouevre acties in gesloten wateren. Bij beide besturingssystemen is een Aan het uiteinde van ieder bedieningspaneel bevindt zich een scherm dat deels uit te schuiven is. Op het ene scherm worden de radarbeelden getoond en kan men wisselen tussen de instelling voor binnen- en zeevaart, terwijl het andere scherm multifunctioneel is en de navigatiegegevens en andere gegevens getoond kunnen worden.

De RT Trident is de eerste van drie nieuwe Rotortugs door Robert Allan ontwerpen voor Seabulk Towing. Port Everglades in Fort Lauderdale, Florida wordt haar thuisbasis. Seabulk Towing opereert een moderne vloot sleepboten, en biedt daarmee assistentie aan schepen in havengebied en offshore sleep service langs de Gulf coast en Southeastern seaboard. Het aandrijving systeem van de RT Trident zorgt voor wendbaarheid, tevens kan men snel wisselen tussen besturen vanuit voor- en achterpositie. Dit draagt bij aan de productiviteit van de sleepboot en de veiligheid van het personeel.

Nadat de AlphaBridge sleepboot console is voor geinstalleerd en voorbedraad in onze werkplaats in Rotterdam, is deze verscheept naar de werf, Master Boat Builders Inc., in  Bayou la Batre, Alabama, in the USA. Engineers van Alphatron Marine, hoofdkantoor Rotterdam in Nederland, commerciele support van Alphatron Marine USA in Houston, Texas en de lokale JRC/Alphatron dealer, New World Electronics in Bayou La Batre, Alabama hebben nauw samengewerkt om ter plekke de installatie en inbedrijfname van de brug te verzorgen.

Terug naar overzicht

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Coach Espresso Vtg Wmetal Tagzeldzaam bruin Nyc lederen clutchschoudertas 70s SGzpqVUM
Wol Italië knie Verstoorde Boven Rok Zwart Maat42 zijkoker 100virgin de Miu Lq4RjcA35

U heeft zich met succes aangemeld voor onze nieuwsbrief.